Velkommen til Vancouver.no!

Vancouver – vert for vinterlekene 2010 

Vancouver, BC, Canada

Vancouver, Canada (fotograf: Thom Quine)

Vancouver er en kystby som ligger på stillehavskysten av British Columbia, Canada. Byen er dessuten vertsby for de olympiske vinterlekene i 2010 sammen med Whistler;  et kjent alpinsted litt lenger inn i landet.

Byen ble oppkalt etter den britiske kapteinen George Vancouver, og er i dag en viktig handelsby på grunn av sin strategiske plassering som knutepunkt mellom det kontinentale Nord-Amerika (tilknyttet via jernbane og vei) og Asia (via skip). Vancouver har i dag Canadas travleste havn.

Man kan reise til Vancouver relativt rimelig med en rekke større flyselskap, fra Oslo via én eller 2 stopp i Europa eller USA/Canada. Overnattingsmulighetene er gode, hoteller finner du på Hotels.com.

2 Responses to “Velkommen til Vancouver.no!”

  1. Jon says:

    Hei! Spennende, når kommer det mer info?

  2. Jens-Erik says:

    Oh. Gleder meg..

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.